Denmark: Copenhagen – The Walk to End Women’s Cancers

img
Loading Map....

Date: September 14, 2014
Time: 1:00 pm - 4:00 pm

Location: City Hall
1599 Copenhagen, Denmark
Copenhagen
Denmark

Details:

Deltag i årets globeathon-gåtur med start fra Københavns Rådhus og vær med til at skabe opmærksomhed om underlivskræft. Dagens program indeholder også foredrag og rådhuspandekager!!!! Sidste år startede patientforeningen KIU(Kvindermed kræft i underlivet) endnu en tradition. Idéen med Globeathon kom fra en læge i USA og planlægges i DK i samarbejde med overlæge Mansoor Raza Mirza, President elect for NSGO (Nordisk Selskab for Gynækologisk Cancer Gruppe) samt DSKO (Dansk Selskab for Klinisk Onkologi) op om initiativet. Globeathon er en march/gåtur, der bliver afholdt for at sætte fokus på underlivskræft. Den bliver afholdt i september måned verden over. Mere end 80 lande deltog sidste år!

 

Program søndag d. 14 september: Kl. 13: Vi mødes i Festsalen på Københavns Rådhus. Her vil der være oplæg om underlivskræft af forskellige læger og en tidligere patient samt mulighed for at stille spørgsmål. Dernæst vil der blive serveret rådhuspandekager til alle fremmødte. På rådhuset vil der også blive uddelt gratis T-shirt med logo for Globeathon, en vand pr. person samt flyers til uddeling. Kl. 14.30: Gåtur i området – der er planlagt 2 gåture- en kort og en lidt længere tur. Man kan nøjes med at gå den korte tur én gang, eller man kan vove sig ud på en lidt længere tur. Kl. 16.00: Arrangementet slutter.

 

Vi håber på rigtig mange fremmødte i år. Arrangementet er for KIU’s medlemmer, familie og venner samt sundhedspersonale med familie. Sæt allerede kryds i kalenderen og vær med til at gøre opmærksom på underlivskræft – ikke kun i Danmark, men verden over. På verdensplan dør 500.000 kvinder af underlivskræft årligt. Se mere på https://www.facebook.com/Globeathon Skab awareness allerede NU! Gå ind på linket, og share Globeathon med enten Facebook, Twitter eller Tumblr. Brug følgende link: http://bit.ly/1pZjjU2 Se sidste års youtube klip af Globeathon: http://www.youtube.com/watch?v=6WjdFDmmGjg


Host Name: Mansoor Raza Mirza, MD
Host Email: [email protected]